E-flow Nursing

E-Flow Nursing bouwt voort op twee robuuste samenwerkingsverbanden, ZON en LeerstationZorg. Door Netwerk ZON zijn binnen de S-factor interventies ontwikkeld om de doorstroom tussen vo/hbo en mbo/hbo te bevorderen zoals een doorstroomportfolio en doorstroommodulen. Door Leerstation Zorg wordt in het project “Toetsen met de Boks” gewerkt aan de implementatie van een digitale toetsenbank voor verpleegkunde hbo.

De doelstelling van het project is het verminderen van de uitval en het bevorderen van de doorstroom van studenten hbo-v en werkdrukvermindering van docenten mbo-v-hbo-v. Als aanpak wordt gekozen voor het ontwikkelen van doorlopende digitale toetsing en doorlopende screening en remediering van doorstromers voor zowel de branches AGZ, GHZ, GGZ als Ouderenzorg. Het project loopt van 1 maart 2012 tot 1 maart 2014.

Bekijk hier de Resultaten


Inloggen


Samenvatting projectplan

Onderzoek

Film en e-book

Nieuwsbericht

Constructietraject toetsitems

Profiel toetsconstructeurs

 

Bent u geïnteresseerd in het project en wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

 

Dit project is tot stand gekomen met steun van Stichting SURF, de organisatie die ICT vernieuwingen in het hoger onderwijs en onderzoek initieert, regisseert en stimuleert door onder meer het financieren van projecten. Meer informatie over SURF is te vinden op de website (www.surf.nl).