Nieuws

Eerstejaars studenten Verpleegkunde Mbo en Hbo op oriëntatiestage

Pijltjes_ori_ntatie_stage_thumb Zowel de eerstejaars Verpleegkunde studenten van de Hanzehogeschool als de eerstejaars Verpleegkunde studenten van Alfa-college en Noorderpoort gaan weer op oriëntatiestage. Het gaat in totaal om bijna 400 eerstejaars studenten! lees meer »

Onderwijs2030: Create modern health op 14 februari

Img_7634_thumb Op 14 februari hebben we tijdens een bijeenkomst met leden van verschillende platforms de vernieuwde missie en visie van NetwerkZON verkend. Namelijk: “In 2030 werkt iedereen samen in integrale leer- en ontwikkelgemeenschappen.” lees meer »

Leernetwerk H(ealth) factor: Open huis "Werken met netwerken"

Werken_met_netwerken_netwerkflow_thumb Op 13 maart hield het leernetwerk “Werken met netwerken” open huis. De gemeente Assen heeft een methode ontwikkeld die tijdens een 2 daagse training wordt ingezet om meer inzicht te krijgen in gelijkwaardige samenwerking en gezamenlijke doelen. lees meer »

Inspiratiesessie voor begeleiders van oriëntatiestage

Inspiratiesessie_eerstejaars_vp_18_maart_optie_3_thumb Op 18 maart hebben BPV docenten en praktijkopleiders ervaringen gedeeld over de stage van eerstejaars studenten Verpleegkunde. Tijdens de bijeenkomst kwam er belangrijke informatie op tafel waarmee de inrichting van de oriëntatiestage kan worden verbeter lees meer »

Pilot E-flow toetsen: Healthy Ageing

Office-2240932_1280_thumb In de afgelopen weken hebben drie klassen mbo-studenten de toetsen over Healthy Ageing in E-flow gemaakt. Zij waren de eerste studenten die deze toetsen konden maken en hebben ons voorzien van voldoende feedback zodat we de toetsen nog beter kunnen maken. lees meer »