Nieuws

Voortzetting Sorgen für, sorgen dass

Appel_sfsd_thumb Het project Sorgen für, sorgen dass is succesvol afgesloten, en heeft inmiddels een vervolg gekregen. lees meer »

Evaluatie en invulling Oriënterende leernetwerken

Img_9808_thumb Na een hernieuwde kennismaking ging de groep van docenten, werkbegeleiders en praktijkopleiders aan de slag met het evalueren van de eerstejaars oriëntatiestage. lees meer »

Projecten presenteren zich tijdens jaarlijkse netwerkbijeenkomst!

Netwerkzon-assen-onderwijsarbeidsmarkt001_thumb Het einde van het schooljaar nadert. Aan de hand van onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst kijken we terug op het afgelopen jaar. Waaronder thema’s als begeleiden zonder papier en door de bril van studenten: Beeld over Zorg en Welzijn. lees meer »

Wat gebeurt er allemaal in de geboortezorg?

Er gebeurt veel in de geboortezorg. Daarom heeft consortium zwangerschap en geboorte Noord-Nederland hier een nieuwsbrief over geschreven met erg interessante thema’s voor onderwijs mz/vz, dubbelkwalificering, kwetsbare gezinnen. lees meer »

Eerstejaars studenten Verpleegkunde Mbo en Hbo op oriëntatiestage

Pijltjes_ori_ntatie_stage_thumb Zowel de eerstejaars Verpleegkunde studenten van de Hanzehogeschool als de eerstejaars Verpleegkunde studenten van Alfa-college en Noorderpoort gaan weer op oriëntatiestage. Het gaat in totaal om bijna 400 eerstejaars studenten! lees meer »