Nieuws

Innovaties presenteren zich tijdens jaarlijkse netwerkbijeenkomst Onderwijs & Arbeidsmarkt

Op woensdag 1 juni vond de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Onderwijs & Arbeidsmarkt plaats bij Duurzaamheidscentrum Assen. Meer dan 90 docenten, praktijkopleiders, (opleidings-)managers, directeuren, bestuurders en collega’s hebben enthousiast bijgedragen lees meer »

Beïnvloedende factoren, op individueel en teamniveau, op de adoptie van ICT door verpleegkundigen

In april 2022 is het artikel "Individual and Team Factors Influencing the Adoption of Information and Communication Technology by Nurses" van Elvira Coffetti, Wolter Paans, Petrie Roodbol en Jelly Zuidersma gepubliceerd. lees meer »

Noorden krijgt impuls voor voortzetting leernetwerken in project Modern Health

Het Noorden krijgt een volgende projectperiode van vier jaar voor inclusieve Zorg en Welzijn toegekend. Dit heeft Demissionair minister van onderwijs, Ingrid van Engelshoven, bekend gemaakt. lees meer »

Resultaten evaluatie oriënterende stages Mbo-Verpleegkundige Groningen

In februari zijn meer dan 300 eerstejaars studenten Mbo-Verpleegkunde in Groningen gestart met de oriënterende stage. Helaas moesten de meeste studenten na een aantal weken stoppen met de stage in verband met Corona. lees meer »

Voortgang Doelmatigheid

In het project NetwerkZON Doelmatigheid is een doelmatigheidsmodel ontwikkeld met als doel het afstemmen van vraag en aanbod met betrekking tot opleidingen en de arbeidsmarkt. Inmiddels is het doelmatigheidsmodel gepresenteerd en in gebruik. lees meer »