Nieuws

Installatie lectoraat Jelly Zuidersma

Netwerkzon-installatiejellyzuidersma-lectoraat-100_thumb Op 3 december is Jelly officieel geïnstalleerd als lector van het lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken. lees meer »

NetwerkZON2020: the H(ealth) factor

Met de H(ealth) factor is beloofd om in totaal te komen tot 50 leernetwerken. Momenteel zijn er in totaal 40 leernetwerken in beeld, waarvan 42 actief zijn. De andere leernetwerken bevinden zich in een verkennende fase. lees meer »

Werkconferentie Leren is altijd

Foto_werkconferentie_5_nov_thumb In Groningen hebben 17 zorgorganisaties in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT), 5 onderwijsinstellingen en NetwerkZON samen het initiatief genomen voor Leren is altijd. lees meer »

Afscheid Ellen van Zonneveld

Ellen-bs-8_kopie_thumb 1 december was mijn laatste dag bij NetwerkZON. Tien jaar lang heb ik mij bezig gehouden met de stageplanning in Stagematching en allerlei projecten daaromheen. lees meer »

Uitnodiging Symposium en lectorinstallatie Lectoraat Wederkerigheid in leernetwerken

Jelly_zuidersma_44a1929_thumb Op 3 december wordt Jelly Zuidersma geïnstalleerd als lector van het lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken en organiseert het lectoraat een symposium over dit onderwerp. Lees hier meer over het programma en hoe u zich kunt aanmelden. lees meer »