Nieuws

Zomerperiode

Lees hier meer over de bereikbaarheid van Netwerk ZON in de zomer. lees meer »

Projecten presenteren zich tijdens jaarlijkse netwerkbijeenkomst!

Netwerkzon-assen-onderwijsarbeidsmarkt001_thumb Het einde van het schooljaar nadert. Aan de hand van onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst kijken we terug op het afgelopen jaar. Waaronder thema’s als begeleiden zonder papier en door de bril van studenten: Beeld over Zorg en Welzijn. lees meer »

Wat gebeurt er allemaal in de geboortezorg?

Er gebeurt veel in de geboortezorg. Daarom heeft consortium zwangerschap en geboorte Noord-Nederland hier een nieuwsbrief over geschreven met erg interessante thema’s voor onderwijs mz/vz, dubbelkwalificering, kwetsbare gezinnen. lees meer »

Eerstejaars studenten Verpleegkunde Mbo en Hbo op oriëntatiestage

Pijltjes_ori_ntatie_stage_thumb Zowel de eerstejaars Verpleegkunde studenten van de Hanzehogeschool als de eerstejaars Verpleegkunde studenten van Alfa-college en Noorderpoort gaan weer op oriëntatiestage. Het gaat in totaal om bijna 400 eerstejaars studenten! lees meer »

Onderwijs2030: Create modern health op 14 februari

Img_7634_thumb Op 14 februari hebben we tijdens een bijeenkomst met leden van verschillende platforms de vernieuwde missie en visie van NetwerkZON verkend. Namelijk: “In 2030 werkt iedereen samen in integrale leer- en ontwikkelgemeenschappen.” lees meer »