Nieuws

Nulmeting Doelmatigheid

Plaatje_slide_doelmatigheid_thumb Door middel van een nulmeting konden partners starten met het ontwikkelen van gezamenlijke keuzedelen om bij te dragen aan voldoende goed opgeleide professionals Zorg en Welzijn Healthy Ageing in Noord-Nederland. lees meer »

Hoe gaat het met de leernetwerken van de H(ealth) factor?

Leernetwerk_geboortezorg_thumb In het project NetwerkZON2020: the H(ealth) factor staan 50 interdisciplinaire leernetwerken rondom nieuwe kennis Healthy Ageing, rolmodellen en modern zorg-welzijnsonderwijs centraal. lees meer »

Impressie congres 'Samen naar een gezonde leefomgeving'

Gezonde_leefomgeving_uitnodiging_illustratie_thumb Op woensdag 10 oktober 2018 vond het congres ‘Samen naar een gezonde leefomgeving’, met meer dan 500 deelnemers, plaats in Leeuwarden. lees meer »

Aanmelden Symposium Sorgen für, sorgen dass 3 december 2018

Logo_sfsd_thumb Op maandag 3 december vindt het symposium "Grenzeloos inzetbaar in de zorg" van Sorgen für, sorgen dass plaats. lees meer »

Partners Koploper NetwerkZON breiden succesvol Gildeleren uit

Zon_2020_logo_thumb Het is niet voor niets dat hierin wordt geïnvesteerd; de samenwerkende partijen van NetwerkZON hebben meer dan tien jaar ervaring met Gildeleren, en met resultaat. Inmiddels zijn in de regio 13 Gildes in praktijk waarin meer dan 250 studenten actief zijn lees meer »