Rode Draad training Kraamzorg

Je hebt deelgenomen aan een bijscholing stagewerkbegeleiding of een symposium bijgewoond. Om je kennis te vergroten m.b.t. het begeleiden van studenten, aan te sluiten bij de begeleiding en effectief te kunnen beoordelen bieden we je de mogelijkheid om een training te volgen. Klik op de volgende link om de training te volgen: https://maken.wikiwijs.nl/116149/paraplu#!page-4119329

Deze training fungeert als naslagwerk en extra verdiepende informatie. De mogelijkheid bestaat om te ontdekken waar je nog wat vaardiger ik kunt worden of je kennis kunt ophalen en daarom wordt je, na het doorlopen van de training, een kennistoets aangeboden. Door deze toets te maken, ontvang je via het KCKZ 1 accreditatiepunt waarmee je je eigen deskundigheid op dit gebied kunt aantonen.

Vul na afronding van de training onderstaand aanvraagformulier in. Binnen een paar weken ontvang je inloggegevens en een link om de kennistoets te maken via je opgegeven emailadres. Na het afronden van de toets kun je de accreditatiepunten aanvragen door te mailen naar info@netwerkzon.nl.

Gedurende schoolvakanties wordt de mail niet gelezen, daarna ontvangt iedere deelnemer z.s.m. bericht.

*
*
*
*
*
*