Netwerk ZON 25 jaar

Op donderdag 8 juni 2023 vieren we het 25-jarig bestaan van Netwerk ZON. Collega's uit het netwerk zijn uitgenodigd om dit te komen vieren in de Akerk.

Al 25 jaar wordt samengewerkt in Groningen, Drenthe en Noord-Overijssel door zorginstellingen en de zorg- en welzijnsopleidingen van het Noorderpoort, Alfacollege, ROC Menso Alting, Drenthe College en de Hanzehogeschool. Trends en ontwikkelingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt hebben continu invloed gehad op de thema’s die zijn besproken bij de verschillende platforms en overleggen. Het hele netwerk blijft van elkaar leren en een deel van wat we hebben geleerd, willen we delen met onze collega’s op 8 juni.

Er wordt een inspirerend programma voorbereid over onze geschiedenis, het heden en de toekomst. Deelnemers kunnen in gesprek met elkaar en experts bij de thematafels. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

- Veranderende arbeids- en stagemarkt
- Interdisciplinaire leergemeenschappen
- Eigen regie van de student
- Onderzoeken en evalueren van innovaties

Ook kan iedere deelnemer zelf aan de slag met het ontwikkelen van een netwerkorganisatie door middel van een interactief spel. Aan de hand van bekende en minder bekende casussen moeten keuzes worden gemaakt die leiden tot een goede samenwerking tussen de partners in een netwerk. 
Onderaan deze pagina staan het programma en de onderwerpen van de thematafels.

Locatie: Akerk Groningen

Datum: 8 juni 2023

Tijd: 17:30 - 20:00

Deelname is gratis, aanmelden kan tot woensdag 10 mei.

« Terug naar het nieuwsoverzicht