Afscheid Yvonne de Jong

Beste allen, fijn netwerk, Bij deze wil ik jullie meegeven dat ik vanaf juni niet meer werkzaam zal zijn bij NetwerkZON.
Foto_yvonne_news_detail

Zes jaar geleden ben ik begonnen als stagiaire, en heb ik vervolgens mijn scriptie (over digitaal leren) binnen ZON kunnen afronden.  Na mijn studie op het hbo kreeg ik de kans om te komen werken voor NetwerkZON, terwijl ik hiernaast verder studeerde om Onderwijskundige te worden.

In de jaren die hierop volgden heb ik met plezier aan Stagematching gewerkt en hierdoor  vele studenten van een passende stageplaats kunnen voorzien. Samen met het werkveld en de scholen hebben we het systeem kunnen vernieuwen, een gezamenlijke prestatie van formaat!  Naast matching werd  o.a. mijn Duits op de proef gesteld om alle studenten letterlijk onder dak te krijgen in Duitsland. En wat te denken van de recente acties om alle eerstejaars in regio Groningen op stage te laten gaan?

Voor mij is het nu weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze verwacht ik te vinden in mijn nieuwe baan bij de Rijksuniversiteit Groningen: ik word  medewerker (digitale) toetsondersteuning. Aan het adviseren, communiceren en omgaan met cijfers is in deze nieuwe baan ook  geen gebrek!

Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en het meedenken in alle uitdagingen waar we voor stonden.  Mede dankzij jullie fijne, lieve en soms constructieve mailtjes en berichtjes  ben ik met veel plezier de schakel geweest tussen onderwijs en werkveld. Dank daarvoor. 

28 mei is mijn laatste werkdag. 
Mijn collega’s nemen de taken voor Stagematching over, hier worden degenen die het betreft van op de hoogte gesteld.

Wie weet tot snel,

Yvonne de Jong  

« Terug naar het nieuwsoverzicht