Impressie congres 'Samen naar een gezonde leefomgeving'

Op woensdag 10 oktober 2018 vond het congres ‘Samen naar een gezonde leefomgeving’, met meer dan 500 deelnemers, plaats in Leeuwarden.
Gezonde_leefomgeving_uitnodiging_illustratie_news_detail

Het congres is georganiseerd door de vijf netwerkorganisaties Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), Centre of Expertise Healthy Ageing, Zorg Innovatie Forum (ZIF), ZorgpleinNoord en NetwerkZON.

Wij kijken met veel enthousiasme en voldoening terug op een inspirerende dag! Gedurende de dag is kennis gedeeld, hebben vele ontmoetingen plaatsgevonden en hebben inspirerende keynote speakers en workshopleider hun visie en initiatieven gedeeld. Klik hier voor een impressie van 'Samen naar een gezonde leefomgeving' .

Om de  samenwerking van de vijf netwerkorganisaties kracht bij te zetten is een gezamenlijke pledge van ‘Alles is gezondheid’ ondertekend. In deze pledge benoemen de organisaties toekomstige activiteiten en legden zij hun ambitie voor een gezond Noord-Nederland vast. Een aantal partijen zoals Verslavingszorg Noord-Nederland, Huis voor de Sport Groningen, VWS en het UMCG hebben zich gelijktijdig aangesloten en we steken in op nog meer partijen die zich in de toekomst bij onze ambitie aansluiten om de beweging zo groot mogelijk te maken! Klik hier voor meer informatie over de pledge 'Samen naar een gezonde leefomgeving' .

« Terug naar het nieuwsoverzicht