Uitnodiging Symposium en lectorinstallatie Lectoraat Wederkerigheid in leernetwerken

Op 3 december wordt Jelly Zuidersma geïnstalleerd als lector van het lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken en organiseert het lectoraat een symposium over dit onderwerp. Lees hier meer over het programma en hoe u zich kunt aanmelden.
Jelly_zuidersma_44a1929_news_detail

Op dinsdag 3 december organiseert het lectoraat ‘Wederkerigheid in leernetwerken’ een symposium gewijd aan interdisciplinaire samenwerking in leernetwerken en wordt dr. Jelly Zuidersma geïnstalleerd als lector. We stellen het op prijs als u zich voor 12 november 2019 aanmeldt via dit aanmeldformulier.

Lectoraat Wederkerigheid in leernetwerken
Het lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken is een bijzonder lectoraat in samenwerking met NetwerkZON en is verbonden aan het Hanze Honours College. Dit lectoraat beoogt een bijdrage te leveren aan duurzame leernetwerken, door wederkerige samenwerking tussen bedrijven, instellingen, onderzoekers en onderwijsinstellingen te bevorderen. Het draagt bij aan het anders samenwerken, samen leren en doelen halen dan we gewend zijn in klassieke organisaties. Het gaat ook om het creëren van samenwerkend gedrag waarbij men even geïnteresseerd is in het succes van de anderen als in het eigen succes vanwege hun gezamenlijke doel.

Symposium
Voorafgaand aan de installatie organiseert het lectoraat vanaf 13.00 uur een symposium. Naast keynotes over duurzame samenwerking in netwerken en talentontwikkeling in leernetwerken, is er een forumgesprek met (oud) leden van NetwerkZON én kunt u in gesprek met studenten en promovendi sociologie, onderwijskunde, conflictstudies, verpleegkunde, psychologie en Hanze Honours College over hun onderzoek.

Zie voor het volledige programma ook deze uitnodiging 

Locatie

Hanzehogeschool Groningen

Conferentiezaal De Appel

Zernikeplein 7

9747 AS Groningen

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht