NetwerkZON ondertekent Pledge Alles is gezondheid...

Alles is gezondheid... is het nationale preventie programma gericht op een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.

Bijdrage aan Alles is gezondheid...

Alles is gezondheid... is het nationale preventie programma gericht op een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.
Binnen dit programma maken ondernemers, overheden en organisaties afspraken over de bijdrage die zij hieraan zullen leveren.

Op het Gezondheid&Co evenement te Groningen (dd. 30 september) werd een podium voor AIG gecreëerd waar de tien partijen door het tekenen van een pledge, plechtig beloofden om zich in te zetten voor een gezonder Noord-Nederland.

Op vrijdag 30 september heeft Jelly Zuidersma de Pledge van Alles is gezondheid... ondertekend.

Activiteiten 

Door middel van het project ‘NetwerkZON2020: the H(ealth) factor’ beoogt NetwerkZON de toekomstige professional zorg en welzijn op te leiden. NetwerkZON gaat van september 2016 tot september 2020, in samenwerking met 41 partners (waaronder zorg- en welzijnsinstellingen, vier ROC’s, een hogeschool, gemeenten en lectoren), met behulp van de nieuwste kennis op het gebied van Healthy Ageing, interdisciplinaire leernetwerken en een digitale omgeving integrale leerlijnen ontwikkelen voor mbo en hbo zorg en welzijnsstudenten. De opbrengsten van dit project zijn goed opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals die beschikken over relevante en de meest actuele kennis en competenties.

 

Zie ook het filmpje, waarin Jelly Zuidersma uitlegt hoe het project bijdraagt aan een gezonde samenleving: https://youtu.be/WuvoQewZnBk

« Terug naar het nieuwsoverzicht